Hirdetés

Nagyon úgy tűnik, hogy 2024-ben jön a Metal Gear Solid 3 és a Silent Hill 2 remake is

|

Ugyan a Konami még egyikkel kapcsolatban sem közölte a megjelenési időszakot, de a Sony már a 2024-es megjelenései közé sorolta őket.

Hirdetés

A Konami épp remake-lázban pörög. A közeljövőben mind a Silent Hill 2, mind a Metal Gear Solid 3 kapnak egy-egy teljes felújítást, közben pedig már a Metal Gear Solid 1 visszatéréséről pletykálnak a bennfentesek. A japán kiadó bízik a nosztalgia erejében, ami valószínűleg a Sonynak is kapóra jön.

A PlayStation csapata izgalmas reklámanyaggal akarta beindítani a 2024-es szezont, de a videóba belecsempésztek két olyan játékot is, melyek még nem kaptak megjelenési dátumot.

A lenti reklám szerint mind a Metal Gear Solid Delta: Snake Eater, mind a Silent Hill 2 remake idén fognak befutni. Mivel a Konami még nem adott ki hivatalos dátumokat, így még előfordulhatnak csúszások, de legalább már van elképzelésünk, hogy mikor érkezhetnek a várva várt címek, ez pedig mindenképpen reménykeltő.

Hirdetés

Nézzétek meg a Sony kedvcsináló videóját a 2024-es megjelenésekről:

A Silent Hill 2 remake PC-re és PS5-re érkezik, míg a Metal Gear Solid Delta: Snake Eater PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S készül. Ti melyiket várjátok?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)