Hirdetés

Nagyot ment az új katonai lövölde a Steamen, rengetegen várják a megjelenést

|

A Counter-Strike és az Escape from Tarkov határai között mozogva a Misultin Studios egy újfajta élményt hozott.

Hirdetés

Az FPS-ek műfajának egyik felében ott vannak a gyors, pörgős, laza lövöldék. A Counter-Strike, a Valorant, a Call of Duty és az Overwatch izgalmas meccseket, de kevés technikai mélységet kínálnak, míg a másik oldal katonai szimulátorai lassú kimért játékmenetekkel és meghökkentő komplexitással támadnak.

Az Exfil valahol a két réteg között fekszik. Egy katonai lövöldéről van szó, ahol a lépéseknek/lövéseknek súlyuk van, de a játéktempó pörgős, a célok pedig egyértelműek.

Hirdetés

Négy csapat lép be egy nagy nyílt helyszínre, ahonnan ki kell vonniuk egy dokumentumot. A meccset értelemszerűen az a formáció nyeri, amelyik sikerrel elvégzi a küldetést, de ha az adott csapat kiirtja a többit, akkor is övék lehet a győzelem.

A játék legutóbbi tesztalkalma a Steamen keresztül pörgött március 9. és 10. között, az ehhez felállított 10 000 fős szerver pedig maximum terheléssel izzadt az egész hétvégén. A sikeres tesztidőszak után 4000-rel többen adták hozzá kivánságlistájukhoz az Exfilt, és a játék a legjobban várt címek listáján a 917. helyről 745-re ugrott.

A következő tesztidőszak április 15-én lesz esedékes és egy egész héten át tart majd. Az alkalomra az Exfil aloldalán jelentkezhettek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)