Hirdetés

Napi büntetés: a Call of Duty katonáiból anime kislányok lettek

|

A borostás, ráncos, sokat megélt katonák helyett ki ne akarna fél méter magas anime kislányokkal rohangálni?

Hirdetés

A Compile Heart, Idea Factory, Tamsoft, Kuroyasviel, RandomTBush és Loyalists csapat közös munkájának köszönhetjük azt a Call of Duty: Black Ops 3 modot, ami a játék katonáit a Neptunia JRPG sorozat szereplőire cseréli.

Hirdetés

A modelleket egyenesen a Neptunia PC-s verziójából szedték ki és műtötték át a lövöldébe. Csak vizuális cseréről van szó, tehát a szinkron maradt a régi, amitől csak még viccesebb az egész.

Egyébként mivel a telepítéskor teljes modell csere történik, így a mod érinti a kampányt, a többjátékos módot, és a zombis részt is. Főleg az utóbbi lesz egészen szürreális iskolás animekislányokkal:

A telepítéshez szükséges leírást és fájlokat itt találjátok

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)