Hirdetés

Napi büntetés: egy kaliforniai kislány hivatalos engedélyt kapott arra, hogy unikornist tartson

|

A feltételek szigorúak, de ha minden adott, akkor már csak egy szivárványos egyszarvú kellene a tökéletességhez.

Hirdetés

The Guardian jelentése szerint egy Madeline nevű kaliforniai kislány megkapta a világ első unikornistartási engedélyét. A hatóságok kikötötték, hogy amennyiben Madeline találna egy ilyen állatot, úgy jogában áll megtartani azt háziállatként. Persze az állatvédők nem viccelnek, és egy listányi kötelezettséget szabtak ki Madeline-nek, ha esetleg a hátsókertjébe tévedne egy mitikus állat.

Madeline-nek biztosítania kell, hogy az unikornis hozzájut elegendő nap- és holdfényhez, illetve szivárványhoz. Továbbá az állat szarvát legalább havonta ki kell fényesítenie, és amennyiben konfettit vagy csillámport szórna rá, úgy annak biológiailag lebomló anyagból kell lennie. Az állat etetése kapcsán is van megkötés: Madeline-nek kötelezően fel kell szolgálnia a képzeletbeli állat számára heti egy görögdinnyét.

Hirdetés

Az unikornistartási engedélyhez Madeline egy szív alakú, rózsaszín fémbilétát is kapott, amin szerepel az "Állandó Unikornisjogosítvány" felirat.

Az egész egyébként azzal indult, hogy a kislány írt az állatvédelmi osztálynak, hogy megkérdezze, megtarthatná-e a hátsó kertjébe tévedő unikornisokat. Marcia Mayeda, a megyei állatvédelmi hatóságok igazgatója elismerését fejezte ki, amiért a kislány előre engedélyt kért, és megfontolt, felelős állatartónak bizonyult, ezért aztán ezzel a gesztussal jutalmazták.

Talán mind lennénk kicsit Madeline kertjébe tévedő egyszarvúak, egészen biztosan remek dolgunk lenne. És ha véletlenül valakinek Ridley Scott klasszikusa, a Legenda című film jutna az egésze, az gyorsan hesegesse el gondolatait. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)