Hirdetés

Napi büntetés: ezt az aligátort Darth Gatornek hívják, és megtanult menetelni az Imperial Marchra

|

Kevés élőlény van, amelyik annyira menő, hogy saját háttérzenéje van, de Darth Gator közéjük tartozik.

Hirdetés

Megszakítjuk szokásos játékipari híradásunkat azért, hogy megismerhessétek a csodálatosan menő Darth Gator történetét. A floridai Everglades parkban élő aligátor Paul Bedard (a Gator Boys TV műsor szereplője) gondozása alatt éli békés életét, már amennyiben az megadatik egy sith hüllő számára.

Darth Gator ugyanis nem csak viccből viseli a Star Wars sötét lovagjainak kódnevét. A park legmenőbb hüllőjét betanították, hogy előmásszon a helyéről, ha meghallja a filmsorozat egyik ikonikus dallamát.

Hirdetés

Ahogy a lenti videóban láthatjátok a The Imperial March felcsendülésekor Darth Gator előkúszik a vízből és szép, lassú léptekkel (ahogy egy sith lovagnak illik) megközelíti gondozóját. A trükkért cserébe kap egy húsos nasit, és mehet is a dolgára.

Az aligátorok nem kifejezetten kezes állatok, de még ők is meg tudnak tanulni egy-egy apróságot. Ennek köszönhetően lett egy hüllőből az Everglades vitathatatlan csillaga.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)