Hirdetés

Napi büntetés: szoktunk kapni furcsa leveleket, de ezt nehéz felülmúlni

|

Ha médiában dolgozik az ember, összefut néha igen érdekes megkeresésekkel. Ez a mai egy ilyen gyöngyszem.

Hirdetés

Talán hatalmas titkot nem árulok el azzal, hogy a szerkesztőségeket, vagy azok kereskedelmi irodáját rendszerint megkeresik ügynökségek, magánszemélyek, cégek, ajánlatot kérnek, vagy éppen próbálnak elsózni valamit, üzleti ajánlattal rukkolnak elő. Vannak komolyak, kevésbé komolyan vehetőek, kissé amatőrebb hangvételű levelek is, a napi ügymenet része, hogy ezeket igyekeznek a kollégák kiválogatni, rendszerezni. 

Néha azonban elszalad a ló, és egészen hajmeresztő irományok hullanak a levelesládába, nem csak az afrikai örökösök akarnak vagyont szétosztani, vagy éppen ír a MajdnemFacebook, hogy zárolták a profilunkat, kattintsunk a linkre, osszuk meg minden adatunkat, küldjünk képet anyánkról meg a bankkártyánkról, és akkor minden csoda lesz. Vannak egészen egyedi, megfejthetetlen megkeresések is, amelyeket nyilván a feladó kiléte nélkül meg is osztunk veletek, mert minden szava csodálatos káosz, ami a mi napunkat is feldobta, és továbbküldjük akkor pár tízezer embernek az áldást, nehogy baleset érje a macskánkat, vagy hogy is volt ez a körleveles cucc annak idején...

Hirdetés

Szóval lássuk akkor az egyedi, exkluzív ajánlatot, amelyet szó szerint idézünk:

Tisztelt GameStar Nyílt Nap !

Mint rendezvény (fesztivál, -piac) szervező talán ismer olyan céget, partnert akit érdekelhet 300 db márkás férfi, női, gyermek szemüveg - keret 2.990,- forintos db áron az alább gyártóktól pl: Saxoo London, Retro, Tony Morgan, Zeiss, Fishbone, Kenvelo, Avanglion, Nike, Armada, Aboroginal, Police, Lounge, Tomas Sonnefeld, Vogue, Fila, Tonino Lamborghini, Celine Dion, Lunar Sea...

Esetleg akit érdekelhet az 500 tételes porcelánfejű (kerámia) bohócgyűjtemény, hogy megvalósítsa Magyarország első nyilvános bohóc múzeumát és a belépők árából rövid időn belül megtérüljön a beruházása?

A szemüvegek még oké, előfordul az ilyen, de a PORCELÁNFEJŰ BOHÓCGYŰJTEMÉNY annyira erős kínálat, hogy szinte azonnal ez a szintén varázslatos üzleti lehetőség jutott róla eszünkbe:

De nem szeretnék parttalan módon szemét lenni, ha véletlenül bárkinek van valami Róka-szerű kapcsolata, és tud segíteni, dobjon egy kommentet. Ugyanakkor a GameStar Nyílt Nap megszólítást még nehezen tudjuk hova tenni, biztos a GS névváltás zavaró lehet, könnyen GSNYN lehet belőle, ha nem vigyáz az ember. 

Mindenkinek köszönöm a pocsékba ment idejét, maradok tisztelettel a Magyar Porcelánfejű Bohóc Fan Klub szakadatlan elnöke, a Nyílt napok főszervezője, az olcsó gyermek-szemüvegkeretek védőszentje.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)