Hirdetés

Napokon belül bejelenthetik a következő PC-re látogató PlayStation játékot, sokan fognak örülni neki

|

Ha minden igaz, március 5-én kerül majd sor a leleplezésre.

Hirdetés

Szépen érkeznek a PlayStation Studios játékai PC-re, márciusban például a Horizon: Forbidden West Complete Editionben mélyülhetnek el azok, akik ahelyett, hogy PlayStation 4-et vagy PS5-öt vettek volna, inkább vártak két évet, hogy PC-n élvezhessék Aloy második nagy kalandját.

Évek óta pletykálják, hogy a 2020-as Ghost of Tsushima is megjelenik a platformra, de a Sony ezt hivatalosan nem erősítette meg, ahogy egyébként az ezt néhány héttel megelőző The Last of Us Part II-val is adós, még úgy is, hogy utóbbiból már remaster készült.

Ha hihetünk az általában jól értesült Shpeshal_Nicknek, azt beszélik a háttérben, hogy a Ghost of Tsushima PC-s portját március 5. környékén jelenti majd be a PlayStation, így most már tényleg ez lehet a következő a menetrendben.

Hirdetés

Korábban, a nagy GeForce Now szivárgásnál a Tsushima mellett felmerült a Demon's Souls és a Gran Turismo 7 neve is, ezek átültetéséről még szintén nem esett szó. Van mit kínálnia a Sonynak, és ha már nagy PS5-ös megjelenése nem lesz idén, legalább a PC-seket boldogíthatja újdonságokkal.

Mindeközben Chad Stahelski dolgozik a Ghost of Tsushima filmen, ami azért is izgalmas kihívás lesz számára, mert japán színészekkel veszik fel, akik anyanyelvükön beszélnek végig.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)