Hirdetés

Napóleon ambiciói a Europa Universalis 3-ban

|

A Europa Universalis 3 jelenleg az egyik legjobb történelmi alapokon nyugvó körökre-osztott stratégia a piacon, ha nem az egyetlen. Hamarosan elkészül a Napoleon's Ambition nevű kiegészítő amiben főként a francia vonatkozású események kerülnek a fókuszba.

Hirdetés

A kiegészítőben végigkövethetjük a francia egyetemes történelem fontosabb eseményeit, a francia forradalomtól egészen Napóleon utolsó ténykedéseiig. Ez konkrétan azt jelenti hogy a játéknak 1820-ban lesz vége. Az expanzió számos új egységet, vezetőt és történelmi eseményt hoz az amúgy is széles lehetőségeket kínáló alapjátékba. Ezen kívül fejlesztett kereskedelmet, tupírozott kezelőfelületet és több játékmenetbeli kiegyensúlyozást kapunk. Megjelenés augusztus végén esedékes, amikor majd a Paradox Interactive saját letöltési szolgáltatásán keresztül tölthetjük majd le.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)