Hirdetés

'Napot...

|

Napsugarast... bár mondhatnám ebben a piszok hideg időben. De mivel mi most a monitor előtt csücsülünk, szerencsére nem érzünk semmit a késő téli fagyból :) Huh... mit is mondhatnék. Talán emlékeztek rá, hogy említettem a minap: elkezdtem nyomulni a Postal 2-vel. Wow... elég brutális egy teremtés kerekedett belőle! Minden olyat meg lehet benne csinálni (mostmár biztos vagyok benne), ami miatt lazán be lehetne tiltani minden országban - és mégse :) Itt van, és nyomulok vele... hihetetlen :) Nah lássuk, mi történt ma a virtuális világ internetes zugában...

Egy agyonkaszabolt ember tántorog elő az erdőből. Találkozik a vadásszal. A vadász megkérdi: - Mi történt magával? - Az erdőn vágtunk keresztül a családommal, mikor rablók támadtak ránk. Megerőszakolták a feleségemet, lányomat, kutyámat, majd megölték őket. Engem pedig szanaszét vertek, alig tudtam elmenekülni. - Te jó ég, és ember nem fáj? - Neeeeeem... csak, ha nevetek. :)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)