Hirdetés

'Napot...

|

Üdövletem. Személy szerint én a napomat egy - állat szempontbóli megfigyeléssel - házimacska-kínzással kezdtem, ugyanis fájlalta a jobb hátsó lábát, valamint a füle mögött fészkelt egy diablo típusú légpuskagolyó. Így hát az állatorvos kezelésbe vette szegénykét. Érdekesnek tartom, hogy a sziámi macskámban meg egyenesen két ilyen golyó is volt, nem tudom ki lehet ez a környékbéli frankó gyerek, de ha egyszer rájövök.... :)

Egy dadogós fickó betelefonál a rendőrségre: - Jo-jo-jónapot ki-ki-kívánok. Ta-ta-ta-találtam e-e-egy dö-dö-döglött lo-lo-lovat. - És hol találta azt a döglött lovat? - A p-p-p-p-p-p... - A Petőfi hídnál? - A p-p-p-p-p-p... A rendőr erre leteszi a telefont. Fél óra múlva megint csörög a telefon: - Jo-jo-jónapot ki-ki-kívánok. Ta-ta-ta-találtam, e-e-egy dö-dö-döglött lo-lo-lovat. - És hol találta azt a döglött lovat? - A p-p-p-p-p-p... - A Petőfi hídnál? - A p-p-p-p-p-p... Erre a zsaru lerakja a telefont. Egy óra múlva ismét csörög a telefon a rendőrségen: - Jo-jo-jónapot ki-ki-kívánok. Ta-ta-ta-találtam e-e-egy dö-dö-döglött lo-lo-lovat. - És hol találta azt a döglött lovat? - A p-p-p-p-p-p... - A Petőfi hídnál? - Ne-ne-nem, de cse-cse-cseszd meg, o-o-odahúztam!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)