Hirdetés

'Napot...

|

A mai nap történésektől mentes óráit követően az összértékelésben kijelenthetjük, hogy ma nem kifejezetten lesz híráradat... Noha azért egy valami történt ma, a magyar bajnokságnak gyakorlatilag megvan a végső győztese (az én legnagyobb örömömre :P). Hát... milyen nehéz is Kovácsék élete:

Kovács feldúltan érkezik haza. - Ma aztán jól odacsaptam a főnököm asztalára! - Na végre! - csillan fel a Kovácsné szeme. - És mit szólt hozzá? - Mit tudom én, szabadságon van. Azt mondja a férj a feleségének: - Drágám te vagy a megtestesült költészet, ajkad Weöres, szíved Arany, agyad Tompa. Dezső üvöltve rohangál az építkezésen. - Mi történt? - kérdeze tőle a mester. - Egy tégla ráesett a lábamra. - Ezért kell így üvöltened? A Ferire tegnap rádőlt az egész fal, és még csak meg se mukkant.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)