Hirdetés

'Napot...

|

Kellemes délelőttöt, üdvözlök mindenkit. Kezdem úgy érezni, hogy szórakoznak... Valamelyik nap áram nem volt, most meg a vizet cseszletik. Valaki adjon kölcsön egy BFG-tipusu lőfegyvert :)) No, érdemes lesz maradni, van hír dögivel.

Kovács elmegy a szemorvoshoz, és elpanaszolja, hogy rosszul lát. Az orvos megvizsgálja, de semmiféle szembajt nem konstatál. - Nincs a maga szemének semmi baja -mondja.- Honnan veszi azt, hogy nem lát jól? - Onnan, doktor úr, hogy azelőtt ha egy szép nőt láttam, rögtön izgatott lettem. És most már egy fél éve nem vagyok izgatott. Két medve áll a Himalája tetején, és térdig érő szélben lekvárt kaszálnak. Megszólal az egyik: - Jön a karácsony. Erre a masik: - Akkor álljunk félre. Az orvos megvizsgálja a beteget, majd így szól: - Mit szeret jobban? A nőket vagy a bort? - Az az évjárattól függ, doktor úr! A tanító méltatlankodva meséli az egyik katonaságban szolgáló százados ismerősének: - Képzeld, a történelem órán kihívtam feleni Mórickát, és azt kérdeztem tőle, hogy ki törte össze Lehel kürtjét. Erre ő sírva azt válaszolta, hogy tanító bácsi, nem én voltam. Másnap a százados boldogan újságolja a tanítónak: - Én már tudom, ki törte össze Lehel kürtjét! - Na ki? - érdeklődik kíváncsian a tanító. - Móricka meg az apja. - Honnan tudod? - Bevallották.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)