Hirdetés

'Napot...

|

Kellemes vasárnapot. Előreláthatólag ma lesz az eheti "ubis" nap. Lesz egy érdekes pletyka, amiről majd később, ám addig is vicc, meg... ebéd, aki ilyen korán enne :) Álltólag szerdáig marad ez az idő, node legalább hűsölünk kicsit.

A gépkocsivezetői tanfolyamon az egyik hallgató félhangosan gondolkodik: - Úristen, mennyi szabály van! Egy egész élet nem elég arra, hogy az ember megszegje valamennyit. A körzeti rendelőben csöng a telefon: - Kérem, nagyon rosszul érzem magam. Ki tudnának küldeni egy orvost a lakásomra? - Sajnos már késő van. Fáradjon talán be személyesen. - Az lehetetlen. Lázas vagyok, és jártányi erőm sincs. - Kérem, mi nem sürgetjük. Jöjjön el akkor, ha jobban lesz. Vizsgázik a rendőr az akadémián. Megkérdezik tőle, hogy hány L betű van a Happy Birthday To You című dalban. - Hat darab. - hangzik a válasz. - És hogy jött ki ez a szám? - La-la-la-la la-la.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)