Hirdetés

'Napot!

|

Boldog pénteket! Hihetetlen bejelentésnek lehettek rögtön szemtanúi, a Valve megint robbantott egy óriásit, mivel azonban a hír jó hosszú, egy picit még várnotok kell rá. Addig is találgassatok és fikázzátok a viccet! :)

Egy fiatal nő elmegy az orvoshoz azzal a panasszal, hogy kicsinek találja a mellét. Az orvos azt ajánlja neki, hogy minden nap pontosan kettőkor masszírozza meg a mellét, és mondja: - Kerekecske, dombocska. A nő egy nap vonaton utazik, egy fülkében egy fiatal férfival. Idegesen nézi az óráját, majd elszánja magát, és elkezdi masszírozni a mellét, miközben mormolja a varázsigét: - Kerekecske, dombocska. A férfi felkapja a fejét: - Már két óra? Csiga-biga, gyere ki!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)