Hirdetés

'Napot!

|

Kellemes pénteket! Budapesti olvasóink már most megvásárolhatják a GameStar magazin októberi számát, sajnos a vidékieknek azonban várniuk kell még egy napot. Nem győzzük elégszer elmondani, mennyire rösteljük a történteket... Folyamatos tárgyalásokat folytatunk a nyomdával, a grafikai stúdióval és mindenkivel, aki segíthet megakadályozni az ilyen eseteket. Most azonban vessük bele magunkat a mai hírekbe.

A rendőr megállitja az autóst: - Személyit és egyéb igazolványt kérek! - Odaadja neki az autós, a rendőr nézi egy darabig majd így szól: - Kérem, fújjon a szondába! - Nem lehet. - Ugyan, miért nem? - Mert asztmás vagyok. - Akkor jöjjön be velem a rendőrörsre, adjon vért! - Azt sem lehet, uram. - Ugyan, azt miért nem? - Mert vérszegény vagyok. - Jól van, akor csak szálljon ki a kocsiból és sétáljon végig az egyenes vonalon! - Sajnálom uram, de azt sem lehet. - Miért nem? - Mert nagyon be vagyok rúgva.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)