Hirdetés

'Napot!

|

Kellemes pénteket! Végre itt a hétvége, legalábbis hamarosan, ráadásul most három napos lesz. A suliba járók egy részének pedig most kezdődik az őszi szünet... vagy a jövő héten? :) Egyébként ma érkezik meg szerkesztőségünkbe a Need for Speed: Carbon teljes verziója! A demóról sajnos továbbra sincs semmi infónk, de amennyiben a kiadó engedélyt ad rá, még a mai nap folyamán írunk egy rövid exkluzív előzetest az autóversenyzős játék új részéről. Ugyanez várható a Splinter Cell: Double Agent-tel kapcsolatban.

Parád régebben egy kis falu volt, de mostanra akkora üdülőparadicsommá nőtte ki magát, hogy megvásárolta Budapestet. Azóta mindenhol Hirdetik, hogy Budapest Parádé.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)