Hirdetés

'Napot!

|

Kedves Egybegyűltek! Nagyon szép, csodás napot kívánok mindenkinek mára, annak ellenére, hogy legalábbis Magyarország közepén igencsak felhős az idő. De jó hír, hogy aki PlayStation 3-at akar venni, ezentúl itthon is megteheti!

Hirdetés

No persze nem árt egy gazdag nagybácsi hozzá :)
Egyébként ma van a Tuberkulózis Világnapja, legyünk óvatosak, nehogy elkapjuk.
Mindenesetre jöjjön a mai vicc, amely alátámasztja, nem mindig éri meg vigyázni magunkra... Na jó, ez csak vicc volt, mindenki vigyázzon magára mindig, és legyen mosolygós, szép napotok!

Az USA hadserege nyugdíjba vonulása alkalmából három tábornokot kíván megjutalmazni. Arra kérik őket, hogy adjanak meg tetszőlegesen két testrész között egy távolságot, azt lemérik és centiméterenként ezer dollárt kapnak.
Az első tábornok magas, azt kéri mérjék meg a feje búbja és a talpa közt a távolságot. Ez 195 cm, boldogan megy nyugdíjba a 195.000 dollárral. A másodiknak hosszúak a kezei. Kinyújtott két keze a mérce, ujjai között a távolság 165 cm. 165.000 dollárral távozik.
A harmadik kistermetű férfi. Azt mondja a bizottságnak mérjék meg a köldöke és a férfiassága között a távolságot. Azt hiszik csak viccel, nem lehet az olyan sok. De ő kitart az elképzelése mellett. Hát akkor mérnek! De a másodiknak említett testrészt nem találják!
- Hát hol a marsallbot tábornok úr? - kérdezik.
- Ja, fiaim, az ott maradt Vietnamban!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)