Hirdetés

NBA Baller Beats - Kinectes játék kosarasoknak

|

A Majesco harmadik Kinectre készülő játékához szükségünk lesz egy valódi kosárlabdára is.

Hirdetés

Ha nem vagyunk járatosak a Kinectes játékok témakörében, akkor is ismerősen csenghet a Majesco Entertainment neve, akik például a Bloodrayne szériát is jegyzik.

Azóta inkább a casual játékosok irányába nyitnak, legutóbb a Zumba Fitness és a Twister Mania nevű Kinectes címekkel arattak sikert. Ősszel érkező játékuk szintén egy egyedi ötlet, az NBA Baller Beats-ben ugyanis nem más a feladat, minthogy egy kosárlabdát ritmusra, megfelelő mozdulatok alkalmazásával pattogtassunk, ehhez hasonló játékot pedig még biztosan nem láthattunk Kinecten. Olyan előadók számaival találkozhatunk, mint például Kanye West, a Run DMC, a Gorillaz, a Them Crooked Vultures, a Common vagy Tiesto. Egyedi ritmusjáték lesz, az biztos, de érdemes eltenni a törékeny tárgyakat a nappalból, mert biztosítás nincs a dobozban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)