Hirdetés

Ne csítelj Guild Warsban, vagy meghalsz!

|

A Guild Wars igen népszerő COG, avagy MMO... S ott is sokan akarnak csalni.

Hirdetés

Az emberiség sokszor elképesztően éretlen és inkorrekt - a videójátékok tele vannak csalókkal.

Amíg ezt offline játékokban teszik, a saját szórakozásukat rontják el - azonban ha MMO-kban, vagy multi játékokban, akkor másokét is. Ez pedig rengeteg embert bosszant - főleg a játékok forgalmazóit és készítőit. Az MMO-kbna különböző módszerekkel küzdenek a csíterek, azaz a csalók ellen.

A hét elején 3700 accountot tiltottak ki a Guild Warsban "botolás" és "meccsek manipulálása" miatt. A botolás nem más, mint olyna programok futtatása, amelyek automatikusan végeznek a játékos helyett feladatokat. Bármelyik Guild, amelynek botoló vagy csaló tagja volt, azonnal feloszlatásra került.

A "legjobb" az egészben nem ez, hanem az, ahogy a kitiltásokat cisnálják - A csalókat ugyanis nyilvánosan kivégzik. A Nagy Kaszás előtűnik és mindenki szeme láttára kinyírja a csalót. Érdekes, középkori módszer, akár még működhet is :)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)