Hirdetés

Ne maradj le a PlayStation Store nagy tavaszi kiárusításáról!

|

Még mindig lecsaphatsz a jóárasított játékokra, hamarosan pedig másodszor is érdemes lesz átfutni a választékot.

Hirdetés

Jó esetben a tavasz az az időszak, amikor vékonyabbá válik a ruházatunk és a pénztárcánk is, hiszen az ébredő természet mellett ilyenkor támadnak a különböző videojátékos platformok nagy leárazásai is. Az ablakon kinézve egyértelmű, hogy az most időjárás cserben hagyott minket, a játékipar viszont nem, szóval ember legyen a talpán, aki megússza költekezés nélkül.

A PC-s közösség tagjai a Steam áruház és az Epic Games Store akcióiba ugorhatnak fejest, a konzolokon pedig az Xbox és a PlayStation Store kiárusításai várják a népet. Az utóbbi tavaszi vására ugyan már március 29-én kezdetét vette, de még pár napig kihasználhatjátok, aztán jön a második kör.

Hirdetés

A Sony ugyanis két szakaszra bontotta az akciós időszakot, így április 12-től új listával igyekszik majd rést ütni a védtelen gamerek pénztárcáján.  Ekkor tehát annak is érdemes lesz visszanéznie a Store-ba, aki már (azt hitte, hogy) letudta a vásárlást, aki pedig még mindig nem jutott el a PS játékbazárjáig, annak a következő ajánlatokat emelnénk ki:

  • The Last of US Part I (PS5) - 27 490 Ft helyett 20 617 Ft
  • Horizon Forbidden West (PS4/PS5) - 27 490 Ft helyett 17 043 Ft
  • Marvel's Spider Man: Miles Morales (PS4/PS5) 20 990 Ft helyett 10 495 Ft
  • Need for Speed Unbound (PS5) - 26 990 Ft helyett 13 495 Ft
  • Ghostwire: Tokyo - 23 990 Ft helyett 8 396 Ft
  • The Ascent: Cyber Edition (PS4/PS5) - 15 490 Ft helyett 7 745 Ft
  • FIFA 23 (PS5) - 26 990 Ft helyett 10 796 Ft
  • Grand Theft Auto V (PS5) - 13 990 Ft helyett 6 995 Ft

A teljes listát ide kattintva, és persze a konzolokon vagy a PlayStation-alkalmazásban futhatjátok át, és ne feledjetek el visszatérni, ha 12-én frissül az akciós játékok választéka.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)