Hirdetés

Need for Speed: No Limits - ez lesz a következő rész?

|

Ken Block bemutatta új autóját, a Hoonicorn RTR-t, ami a hetedik Gymkhanán kap szerepet. A szponzori logók között viszont szerepel egy nagyon érdekes is.

Hirdetés

A Need for Speed széria idén pihent, de ez nem jelenti azt, hogy a fejlesztők nem csináltak semmit. 

Valószínűleg épp azért nem jött idén új Need for Speed, hogy most ne csak egy év legyen a fejlesztésre. A háttérben már biztosan készül az új rész, és úgy tűnik, már a címe is megvan: Need for Speed: No Limits. Az információ persze nem hivatalos forrásból származik, viszont ha megnézitek az alábbi képet, melyen a Hoonicorn RTR, Ken Block átalakított Ford Mustangja látható, észrevehettek valamit  a lökhárítón.

 

Igen, az bizony egy Need for Speed: No Limits logó. Anno 2010-ben az Electronic Arts egy rakás honlapot beregisztrált (14-et, egész pontosan), melyek között a needforspeednolimits.com is szerepel. A listán szereplő weboldalak közül jelenleg egyetlen egy él, ami a Need for Speed: The Runhoz tartozik, a többit még egyáltalán nem használták fel. Várjuk a fejleményeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)