Hirdetés

Need for Speed Payback - így tuningolunk majd

|

Természetesen az utcai versenyzésről szóló Need for Speed Paybackből sem maradhat ki a külső és belső tuningolás lehetősége, aminek kapcsán most néhány új részletet is megmutattak a fejlesztők.

Hirdetés

Az EA Playen már láthattuk, milyen is lesz a Need for Speed Payback, de az a bemutató elsősorban a moziszerű sztoriküldetések hangulatába engedett betekintést. A most kiadott új traileren viszont a két verseny közötti egyik legfontosabb tevékenységünkről van szó.

Hirdetés

Természetesen minden versenyjáték egyik legélvezetesebb része nyereményünk eltapsolása, hogy még szebb és gyorsabb versenygéppel érkezhessünk meg a következő kihívás helyszínére. Így a Need for Speed Payback esetében is fontos elem lesz a tuningolás, ami az előző részhez hasonlóan elég részletes lesz a külső tekintetében (visszatérnek a neonok és a színezhető nitró-lángok is), a teljesítményt illetően pedig kisebb lépésekben haladhatunk majd, mind a hat alkatrészt 1-től 18-as szintig fejleszthetjük majd. Aktuális verdánkat viszont nem csak a garázsban tehetjük majd erősebbé, hanem az egyes versenyek végén is nyerhetünk fejlesztéseket, amik a helyezésünknek megfelelően változó hatékonyságúak lehetnek. 

Lesz némi véletlenszerűség is a teljesítményt szabályozó alkatrészek elérhetőségében, amit meglévő cuccaink újrahasznosításával csökkenthetünk. Emellett különböző perkekre is vadászhatunk majd, sőt, az is bónusz teljesítményt jelent majd, ha egy márka több alkatrésze is a kocsinkban van. Emellett a Ghost Games megmutatta az NFS szempontjából újdonságnak számító roncsautókat is, amiknek minden alkatrészét összegyűjtve és így felújítva igazi klasszikusok kerülhetnek a gyűjteményünkbe.

Mit gondoltok, a novemberben érkező Payback segíthet visszanyerni a Need for Speed népszerűségét?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)