Hirdetés

Need for Speed: Shift - Car Battle trailer

|

Már csak néhány nap és akár velünk is találkozhatsz a Need for Speed Shift magyarországi bemutatkozásán, a Pólus Center parkolójában szeptember 19-én.

Hirdetés

A Need for Speed széra legújabb PC-re érkező tagja elméletben a szimulátor rajongókank kedvez. Az EA úgy döntött ugyanis, hogy nem próbál minden játékosnak tetsző Need for Speed játékokat csinálni, hanem minden rétegnek a megfelelő címet szállítja.

A Need for Speed: Shift visszatért a pályán való versenyzéshez, nincsenek zsaruk, szabadon bejárható város, csak csodaszép, élethű verdák. Ez van akinek bejön, van akinek nem. Minden esetre érdemes kimenni a Pólus Center parkolójába szeptember 19-én, mert jó kis bulinka ígérkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)