Hirdetés

Need for Speed World - a valaha volt legnagyobb NFS aréna

|

Marc De Vellis, a Need for Speed World Online producere azt nyilatkozta, hogy a PC-exkluzív MMO rendelkezik majd az NFS-ek történetében valaha volt legnagyobb játéktérrel.

Hirdetés

A New York-ban megrendezett eseményen hangzottak el a fenti mondatok, valamint az is, hogy a Need for Speed: World Online tartalmazni fog az új pályarészek mellett az előző részekben bemutatkozott városokat is, úgy mint Palmont, mely a Carbon-ban szerepelt, valamint Rockport, mely a Most Wanted történéseinek adott otthont.

A különböző területek egynek számítanak, tehát az egész játékteret bejárhatjuk töltőképernyők nélkül, ahogy az az MMO-kban szokás. De Vellis azt is elárulta, hogy az EA Black Box és az EA Singapore a Need for Speed: World Online megjelenése után is kívánja bővíteni a bejárható területeket a széria 14 részének a rajongók által legkedveltebb városaival. A játék 250 négyzetkilométeres területén 12 fős versenyek fognak zajlani, és a szerverek egyszerre akár 10 millió játékossal is elbírnak.

Amolyan PvP elemként a játékosok elfogadhatják más játékosok kihívásait bizonyos helyeken, egyszerre 8-an harcolhatnak így egymással. Minden verseny végén, ahogy azt a questeknél már megszokhattuk, a játékosok játékbeli elemekhez valamint pénzhez, képességekhez és XP-hez jutnak, és persze ennek következtében szintet lépnek, hogy erősebb fegyvereket és járműveket vehessenek. A játék nyáron érkezik, kizárólag PC-re. A Gamikaze-nek hála teljesen új képeket is kaptunk, ezeket a galériában találjátok.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)