Hirdetés

Nehéz elhinni, de tényleg rekordot döntött a Skull and Bones

|

Naponta átlagosan több mint 4 órát pörgetik a játékosok, ezzel pedig hamar az élvonalba került.

Hirdetés

Szinte hihetetlen, de tíz évnyi fejlesztés és megannyi halasztás után hivatalosan is befutott a Skull and Bones, és mint ahogyan azt a legtöbben jósolták, maga az élmény valóban hamar érdektelenségbe fulladt. Meglepő lehet, de ennek ellenére az érdeklődés - legalábbis a számok alapján - a vártnál nagyobb volt, amiben minden bizonnyal nagy szerepet játszott az ingyenesen elérhető 8 órás próbaverzió is.

Ugyanakkor a Skull and Bones egekbe szökött büdzséjének tükrében sajnos nagyon gyenge teljesítmény, hogy a legutóbbi értesülések alapján még mindig nem sikerült elérnie az egymillió játékost - ekkor ugyanis 850 ezer körül volt a számláló. Szinte hihetetlen, de mindezek ellenére a kiadónak mégis sikerült egy 37 éves rekordot megdönteni a Skull and Bonesszal.

Hirdetés

A vállalat szerint ugyanis a játékosok naponta átlagosan több mint négy órát töltenek a játékban, ezzel az eredménnyel pedig a Ubisoft Singapore alkotása hivatalosan is bekerült a top háromba. Sőt, mint kiderült, a cég 1986-os alapítása óta csak egy játéknak sikerült meghaladnia ezt a számot, azonban hogy melyik volt az, a vállalat nem árulta el.

Szóval úgy néz ki, hogy a vártnál tényleg nagyobb érdeklődés övezi a kalózos mókát. Persze könnyen lehet, hogy egy ponton a legtöbben már csak amiatt telepítették le a játékot, hogy megnézzék, tényleg annyira felejthető-e, mint ahogyan azt a legtöbben mondják. És míg ezen eredmények valóban hangzatosak, önmagukban nem lesznek elegendőek ahhoz, hogy az anyagi siker tengerének irányába fordítsák a Ubisoft hajóját.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)