Hirdetés

A Marvel's Wolverine mellett egy Spider-Man spin-off játék is készülhet

|

A Marvel's Spider-Man 2 megjelenését követően a rajongók arra kíváncsiak, mi lehet az Insomniac Wolverine után következő projektje.

Hirdetés

Az Insomniac Games srácai nagyon ráéreztek a szuperhősös témakörre: a Marvel's Spider-Man után piacra dobták a Miles Morales spin-offot, és a mai napon szabadjára eresztették a teljes értékű folytatást is. Egyelőre annyi biztos, hogy egy, az univerzum részét képező, az eddig megjelent alkotásokhoz valamilyen formában kapcsolódó Wolverine játékon is dolgoznak, de mi lesz akkor a hálószövőinkkel?

A válasz röviden az, hogy bármi lehet velük, amit csak akarunk. Az Insomniac jelenleg figyeli a reakciókat, és a csapat nyitottnak tűnik minden lehetőségre.

Hirdetés

Az Insidernek adott interjújában a narratív dizájner, Jon Paquette mesélt a jövő projektjeiről.

"Jelenleg még a Spider-Man 2-re koncentrálunk. Várunk és figyelünk, hogy mi lesz majd a rajongók reakciója. Meghallgatjuk majd a véleményüket és feltesszük magunknak a kérdést, hogy mit szeretnének látni ők úgy igazán."

Az egyik téma, ami többször is előjött, az a Venom spin-off lehetősége. Hogy egy újabb hatalmas, 30 órás kalandról van-e szó vagy egy kisebb, Miles Morales méretű fejezetről, már mindegy is: rengetegen akarnak a karakter bőrébe bújni.

"Majd beszélgetünk ilyesmiről, ha kialudtuk magunkat és túl vagyunk egy vakáción."

Ti mit szólnátok egy Venom spin-offhoz?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)