Hirdetés

Nem hagyták játszani a szülei, éhségsztrájkba kezdett

|

Gondolhatnánk, hogy kiskamasz lázadásról van szó, de ezt egy huszonéves férfi követte el. Ne próbáljátok ki ezt otthon, szánalmas lenne.

Hirdetés

Yang Yang egy olyan fiatalember, aki a kínai Csungking városában tengeti nem túlságosan hasznos napjait, annyit viszont már elért, hogy a helyi sajtó foglalkozik vele. Elvégre van valami báj abban, amikor egy huszonéves férfi éhségsztrájkba kezd, mert a szülei nem engedik videojátékozni.



A Yang családban a szülők nyakán maradt a gyerek, előfordul ez, ám Yang Yang rácsúszott a játékra. Otthon játszott lövöldözős játékokkal, majd amikor gépe elavult, akkor internet kávézókban hódolt tovább szenvedélyének. A szülők picit aggódni kezdtek, hogy sokat lődörög a kis Yang, ezért - racionális szülői viselkedéssel - vettek neki egy újabb gépet. Ekkor a gyerek örömmel maradt otthon, a gép előtt természetesen.



A napok és éjszakák lassan összeolvadtak, a Yang szülők pedig próbálták szóvá tenni a problémát, miszerint a huszonéves kis Yang konkrétan nem csinál semmit, csak játszik, még csak nem is eszik együtt a családdal, ami azért illendő viselkedés forma - nem csak a távoli Keleten, bárhol. Szó szót követett, végül az idősebb Yang picit begurult, összetörte fia billentyűzetét, ezzel is erősítve a vacsora jelentőségét. Ekkor a tékozló fiú bezárkózott, és megtagadta az evést a továbbiakban. Legalábbis addig, amíg nem engedik megint szabadon játszani, ahogy az ugyebár neki alanyi jogon jár.

A szülők aggódva figyelték a világ legfeleslegesebb éhségsztrájkját, még hatósági segítséget is kértek, Yang azonban nem volt hajlandó enni. "Majd eszem, ha újra játszom" - kötötte ki megfelelően hatékony érveléssel. Az apa idővel billentyűzetet is vett huszonéves kisfiának, hogy újraépítse a megrendült szülő-gyerek kapcsolatot, ahogy a Kis Herceg és a Róka közeledett egymáshoz, úgy próbált szabad helyet találni fia szívében.

Csodás sztori, nem? Vajon hatékonyabb nevelés vagy csak egy jó illatú kaja segítene ezen az egetverő problémán? Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)