Hirdetés

Nem hanyagolja a PC-t a Capcom

|

A Capcom mindig is kihozta legjobb játékait PC-re, és a hírek szerint tovább számíthatunk a platform támogatására.

Hirdetés

Christian Svensson elmondása szerint ugyanis a Capcom minidg is egyik fő platformjának tekintette a PC-t, és a jövőben sem kíván ezen változtatni. Címek nélkül ugyan, de elárulta, hogy az eddig be nem jelentett projektek közül nem egy olyan akad, melynek elsődleges platformja a PC.

Ez nem azt jelenti, hogy a készülgető játékok ne jelennének meg konzolokra, viszont arra bizton számíthatunk, hogy nem valamiféle gyatra átiratot kapunk majd. Örvendetes hír ez, bár a Capcomtól szinte már elvárja az ember ezt a fajta hozzáállást. Sajnos közelebbi infókat nem volt hajlandó elárulni Svensson, de minden valószínűség szerint az egyik fő PC projekt egy MMO lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)