Hirdetés

Nem lennénk a helyében: ez a WoW Hardcore játékos tönkretette a guildje több száz órányi munkáját egyetlen húzással

|

A World of Warcraft legsikeresebb HC guildje végcéljának elérése előtt esett szét, amikor a vicces kedvű tank mindent tönkretett.

Hirdetés

Ugyan a hivatalos World of Warcraft: Classic Hardcore szerverek még nem érhetők el, a játékosok már így is jó ideje gyűrik a rajongói HC kihívást. A lényeg itt is az, hogy a halál végleges, de a játék beépített rendszerei helyett ezt egy addon és egy közösségi Discord szerver felügyeli. Akinek meghal a karaktere, annak törölnie kell azt, bár kivételes alkalmak esetén a játékosok nyújthatnak be kérvényeket karakterük megtartása érdekében.

A lehetőségek között ott van az is, ha valaki szándékos szívatás áldozatává vált, ami most meg is történt a HC Elite guild tagjaival. A csapat tavaly óta dolgozott azon, hogy minden raidet kipucoljanak a Hardcore szabályok betartása mellett, és a napokban már nagyon közel is kerültek a célvonalhoz. Az utolsó megmaradt raid Naxxramas volt, és abból is csak három ellenfél maradt: a The Four Horsemen, Sapphiron és Kel'Thuzad.

Hirdetés

A Four Horsemen a raid talán legnehezebb harca, de mindenki megbízott TeenyViolin tankolási képességeiben, így belevágtak a csatába. Violin feladata itt az volt, hogy a négy lovas egyikét, Sir Zeliekket a raid nagy részétől távol, egy sarokban tartsa ott, amíg a többiek messziről sebzik őt. Violin persze megfogta Zelieket és berángatta a társai közé: azonnal káosz alakult ki, ahogy Zeliek képességei elkezdték lemészárolni a raid tagjait.

A HC Elite raidcsapatának 4 túlélője maradt, akik kitudtak teleportálni, mielőtt elvesztették volna a karaktereiket. A guild vezetői benyújtották a kérvényeket, de sokan úgy érezték, hogy az szembe menne a játékmód lényegével és már törölték is az elhullott a karaktereket. Violin persze fogadkozott, hogy az egész véletlen volt, de ezt kevesen hitték el neki, tekintettel arra, hogy a játékos néhány éve szintén a szívatásaival vált híressé (több fiókja is végleges kitiltást kapott a múltban). A guild ennek ellenére adott neki egy esélyt, és egészen eddig nem is volt vele probléma.

I hope this is not too soon.
by u/Xela_III in classicwow

A HC Elite tagjai 20-30 napnak megfelelő játékidőt pakoltak bele ebbe a kihívásba. Felmerült a kérdés, hogy hasonló helyzetben mit lép majd a Blizzard, amikor a hivatalos játékmóddal történik majd ilyesmi. Ott nincs "fellebbezési folyamat", ami megmenthetné a karaktereket, és ki tudja, hogy a játékmesterek akarnak-e majd foglalkozni egyáltalán a hasonló esetekkel.

Mindenesetre apró öröm az ürömben, hogy a HC kihívás döntéshozói helyt adtak a HC Elite kérvényeinek, így a megmaradt karakterek és játékosok folytathatják a harcot Naxxramas befejezéséért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)