Hirdetés

Nem lesz Blu-ray az Xbox 360-hoz

|

A tegnap felreppent pletykát igen határozottan cáfolja a Microsoft.

Hirdetés

Steve Ballmer jobban tenné, ha nem nagyon nyilatkozna Xbox 360 ügyben. Tegnap például azt állította, hogy hamarosan blu-ray meghajtókat vásárolhatunk majd, mint kiegészítőket a konzolhoz. Mára kiderült, hogy csacsakságokat beszélt.

A Microsoft ugyanis határozottan cáfolja a blu-ray, és az Xbox 360 összefonódását. Szerintük Ballmer úr a PC-ről beszélt, azaz hamarosan PC-s blu-ray eszközöket száálíthat a Microsoft? Ebben csak az az érdekes, hogy a kérdés határozottan az Xbox 360-ról szólt, erre reagált Ballmer. Az is igaz viszont, hogy Ballmer egyszer azt is mondta mér, hogy 2010-ben érkezik az új Xbox. A Microsoft most határozottan állítja, hogy nem lesz blu-ray a boxbanm véleményük ez ügyben nem változott. Akkor viszont mi(k) lehet(nek) a PC-s blu-ray kiegészítők?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)