Hirdetés

Nem tudjuk, milyen lesz az Xbox jövője, de februárban is ütős címek jönnek a Game Passbe

|

A Microsoft felfedte a PC-n, Xbox konzolokon és a felhőn keresztül mobileszközökön is elérhető szolgáltatásába érkező játékok következő adagját.

Hirdetés

Phil Spencer legutóbbi tweetje alapján komoly változások elé néz az Xbox, a legpesszimistább rajongók szerint a Microsoft videojátékos részlege bedobhatja a törülközőt, és miként a Sega, szimpla játékkiadóvá válhat. Van, aki meg sem várt a jövő hétre beharangozott hivatalos tájékoztatást, hanem dühében máris túladott a konzolján.

Míg azonban arra várunk, hogy kiderüljenek a részletek, a Föld zavartalanul forog tovább, és ahogy minden hónap elején, úgy most is megismerhettük a Game Pass katalógusát február folyamán bővítő játékok első hullámát.

Hirdetés

Valószínűleg nem lövünk mellé, ha azt feltételezzük, hogy a Persona-rajongóknak teljesen mindegy, mi érkezik még, ők a következő hetekben a Persona 3 Reload oltárán fogják feláldozni szabadidejüket. Azoknak ellenben, akik másra is kíváncsiak, érdemes vetniük egy pillantást az alábbi listára.

Game Pass újdonságok 2024. február

Február 6.

  • Anuchard - PC, konzol, felhő

Február 7.

  • Train Sim World 4 - PC, konzol, felhő

Február 8.

  • Madden NFL 24 - PC, konzol

Február 13.

  • Resident Evil 3 - PC, konzol, felhő

Február 14.

  • A Little To The Left - PC, konzol, felhő
  • Bloodstained: Ritual of the Night - PC, konzol, felhő

Február 15.

  • PlateUp! - PC, konzol, felhő

Február 20.

  • Return to Grace - PC, konzol, felhő

Ami a távozó címeket illeti, az örvendetesen rövid lista már korábban kiszivárgott, és ahhoz képest nincs változás. Az Xbox Game Pass Ultimate csomagnak bizalmat szavazó előfizetők pedig a Mighty Doom: Cacodemon Mini Slayer Cosmetic, az F1 23: Champions Upgrade, a The Sims 4: Jungle Adventure Pack és a Smite: Year 11 Starter Pack kozmetikai és tartalmi csomagok előnyeit is élvezhetik.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)