Hirdetés

Visszatért a NeoGAF, megszólalt a vezető

|

Sokan már temették a NeoGAF-et a hétvégén, de most Evilore közleményével együtt újraéledt a fórum.

Hirdetés

Az elmúlt napokban nem volt elérhető az egyik legnagyobb videojátékos fórum, a NeoGAF, mert vezetőjét, Tyler "Evilore" Malkát Ima Leupp filmes szexuális zaklatással vádolta, minek következtében sorra pártoltak el a moderátorok, felhasználók.

Hirdetés

Pár nap hallgatás után Malka is nyilatkozott: elmondta, Leupp nem szavahihető, az általa elmesélt történet nem a valóságot tükrözi, a vádak nevetségesek és alaptalanok, és ezt szemtanúk, valamint egyéb bizonyítékok segítségével tudja alátámasztani. Ami történt, közös belegyezés alapján történt.

Közben kiderült, hogy a történteket később megbeszélték, tisztázták, hogy nem volt rendben, ahogy Tyler közelíteni próbált. Ennek ellenére később, egy alkalommal lefeküdtek egymással. Nem sokkal ezt követően együtt utaztak az E3-ra, ahol Malka egy másik lánnyal került kapcsolatba, és ez állítólag többször is komolyan kiborította Leuppot. Ezt a hölgy tagadja, azt állítja, nem emiatt borult ki, hanem azért, mert Malka agresszívan bánt vele, illetve mert úgy próbálta meg felszedni a másik lányt, hogy leitatja, taperolja, elszakítja a csoporttól.

A fórumon megoszlanak a vélemények, néhányan továbbra is Malka ellen beszélnek, míg mások csak örülnek, hogy újra van hol megosztani mondandójukat. Még bármi lehet ebből, de nem tudhatjuk, ki mond igazat, és ki nem. 

Ezzel együtt a NeoGAF-ről eltűnik majd az off-topic szekció, csak videojátékokról lehet beszélgetni. Mi ezzel is beérjük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)