Hirdetés

Neonfényben fürdik a nappali - Megjelent a Tron: Örökség

|

Megjelent DVD-n, Blu-ray-en és 3D Blu-ray lemezen a Tron: Örökség az InterCom forgalmazásában.

Hirdetés

Az elsőfilmes Joseph Kosinski 170 millió dollárból forgatta le az 1982-es Tron, avagy a számítógép lázadása című kultfilm folytatását. Hogy ne csupán a lelkesedés és az ifjonti hév alakítsa a Tron: Örökség arculatát, a Disney felkérte az első részt rendező Steven Lisbergert, aki producerként vette ki részét a munkából.



Ha már a visszatérő kulcsfiguráknál tartunk, akkor a régi rajongók bizonyára örömmel üdvözlik Jeff Bridges-t Kevin Flynn, illetve CLU szerepében, akihez csatlakozott a mozivásznon ritkán látható Bruce Boxleitner is, aki ismételten magára ölti Alan Bradley és Tron karakterét.

Tron: Örökség 3D Blu-ray


A Tron: Örökség története a huszonéves Sam Flynn (Garrett Hedlund) körül forog, aki apja rejtélyes eltűnése óta hiába keresi helyét a világban. Örökölt egy dollármilliárdokat érő vállalatot, de őt nem érdekli az üzlet. Egy napon azonban váratlan dolog történik, titokzatos üzenet vezeti őt apja régi játéktermébe, ahol belecsöppen abba a digitális világba, amit Kevin Flynn egyszer már megmentett. Most elérkezett az idő, hogy a fiú apja örökébe lépjen.



A lenyűgöző látvány- és hangzásvilággal megáldott Tron: Örökség április 20-án jelent meg DVD-n, Blu-ray-en és 3D Blu-ray-en, minek alkalmából az InterCom jóvoltából sorsolunk ki közöttetek 5, azaz öt darab Tron: Örökség csomagot (póló + DVD), ám ahhoz, hogy eséllyel induljatok a nyereményekért, előbb tennetek is kell valamit. A GameStar facebook-csoportját felkeresve, a „Megjelent a Tron: Örökség - Pattanj fel a fénymotorra!" címmel kezdődő bejegyzéshez hozzászólva válaszoljatok az alant olvasható három kérdésre. A határidő 2011. 04. 22. péntek déli 12 óra.



1. A forradalmi látványvilággal készített új Tron-film főszereplői egy virtuális világban küzdenek. Hogy hívják ezt a világot?
a) Mátrix
b) Rács
c) Tronium

2. A Tron: Örökség-ben nemcsak a látvány elsöprő. Kik felelősek a zenéért?
a) Chemical Brothers
b) Daft Punk
c) Morcheeba

3. A film egyik főszereplője tavaly Oscar-díjat nyert, és az idén is jelölték. Ki ő?
a) Olivia Wild
b) Michael Sheen
c) Jeff Bridges

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)