Hirdetés

Nevezd el TE az Archlord szerverét!

|

A Codemasters bejelentette, hogy egy kisebb versenyt rendeznek, melynek keretein belül az Archlord jövőbeli szerverének nevét szeretnék kiválasztani.

Hirdetés

Ne higyje azonban senki, hogy a legfrappánsabb név kitalálója csupán azzal büszkélkedhet, hogy az ő általa kitalált névvel rendelkezik a szerver, ugyanis az MMOART.com jóvoltából egy egyedi festésű Archlord PC ház is gazdára talál.

A feladatotok, hogy összegyűjtsetek öt darab nevet, majd ezeket kell saját nevetekkel, korotokkal és címetekkel együtt elküldeni a archlord.comp@codemasters.com címre elküldeni. A verseny szeptember 15-én zárul, szóval ne vesztegessétek az időt. Minden további részlet megtalálható a hivatalos oldalon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)