Hirdetés

Next-gen frissítést kap a Fallout 4 is

|

A Bethesda a 25 éves Fallout ünnepléseként jelentette be a játék új generációs változatait.

Hirdetés

25 éve indult hódító útjára a Fallout franchise, amelyet a Bethesda igyekszik minden lehetséges módon megünnepelni, például ingyenessé tette a Fallout 3: Game of the Year Editiont

A vállalat egy új blogbejegyzésben mesélt róla a Fallout 76-ra fókuszálva, hogy mikkel készülnek még: jön egy új Halloween-esemény és naponta ingyenes tárgyat ad az Atomic Shop (mindkettő október 25-től november 8-ig); a speciális kihívások teljesítésével egyedi jutalmakat húzhatnak be a játékosok; a Prime Gaming előfizetők november 2-től 2023. február 2-ig húzhatják be a 25th Anniversary Bundle-t, amiből a Game Pass tulajok se maradnak ki, ők október 27-től december 27-ig csaphatnak le a lootra.

Hirdetés

A legérdekesebb rész azonban a poszt legvégén volt: a Fallout 4 ugyanis jövőre csatlakozik azon játékok táborához, amik dedikált új generációs frissítést kapnak, azaz nem csak a visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően mutat szebben az erősebb konzolokon, hanem kitüntetett figyelmet kap a fejlesztőcsapattól. A Fallout 4 esetében egyelőre annyit tudni, hogy valamikor 2023-ban számíthatunk az ingyenes patchre PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re is. 

A next-gen update várhatóan tartalmazni fog egy teljesítménymódot magasabb fps-sel, 4K felbontású játékmenetet, hibajavításokat és bónusz Creation Club tartalmakat is. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)