Hirdetés

NHL 09 - szimulálták, ki nyeri a Stanley kupát

|

Amióta csak emberiség létezik, mindig szeretnénk tudni a jövőt. Régen a jóslatok szolgáltak erre, ma a szimulációk.

Hirdetés

Az Electronic Arts fejlesztői lefuttattak egy szimulációt, amely segítségével kiderült, hogy ha a mesterséges intelligencia vezetné a világot, az NHL 09 szerint a Boston Bruins nyerné a Stanley-kupát, méghozzá úgy, hogy a döntőben 4-2-re legyőzi a Chicago Blackhawks csapatát.

A dologban az az igazán érdekes,hogy a Boston 37 éve nem nyerte meg a kupát, sőt, 17 éve a döntőbe sem jutott (a Chicago pedig 15 éve nem jutott oda). A szimuláció szerint a rájátszás hőse a bostoni hátvéd Zdeno Chara, a rájátszás gólkirálya pedig a szintén bostoni Marc Savard lett, aki 14 gólt szerzett a rájátszásban, ebből ötöt a döntőben,

A szimuláció alapján a konkrét meccseredmények a következők lettek:

Game 1 – Boston 4 Chicago 2
Game 2 – Boston 3 Chicago 2 OT
Game 3 – Chicago 3 Boston 1
Game 4 – Boston 4 Chicago 3 OT
Game 5 – Chicago 4 Boston 3
Game 6 – Boston 5 Chicago 3

A Boston úgy jutott a döntőbe, hogy 4-2-re legyőzte a Montreált és a Carolinát, s egy nagyon izgalmas, hétmeccses küzdelmet vívott a Washington Capitals csapatával a keleti konferencia döntőjében. A Chicago 4-2-re verte a Calgaryt és a Vancouvert, majd a nyugati konferencia döntőjében hatalmas izgalmak közepette 4-3-ra legyűrte a legmagasabban jegyzett San Josét.

A tavalyi bajnok, a Detroit Red Wings a rájátszás első körében elvérzett a Columbus Blue Jackets ellen.

Azonban ne feledjük - mindez csak szimuláció!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)