Hirdetés

NHL 10 - belső nézetű ökölpárbajok

|

Az Amerikai Jégkorongbajnokság hivatalos játékában ezúttal első személyből alakíthatjuk át az ellenfél csapat játékosának arcszerkezetét.

Hirdetés

Az NHL következő része sajnos nem látogat el sem PC-re, sem PlayStation 2-re, ami egyrészt várható volt, másrészt annyira nem is bánjuk. A széria már több éve csak haldoklott, s remélhetőleg a 2K sports játéka átveszi a helyét.

A fejlesztők jelentős újításokat ígérnek, mint az egyik legjobbnak ígérkező fícsör, a "first-person fighting", ami annyit jelent, hogy ellenfeleink arcát saját szemszögből verhetjük szét. Az ellenfél fogainak számát így akár számon is tarthatjuk, amíg mónikasó szintre nem ereszkedik.

Ezenkívül még 200 újítás várható, mint a plexi szétzúzása játékosok által, a fizika javulása, illetve mint látható, a grafika csinosítása. A játék az idei év végén érkezik Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)