Hirdetés

NHL-játékok csak az EA-től?!

|

A történet ott kezdődött, hogy az EA bejelentette az NHL '06-ot. A történet ott folytatódott, hogy a játék külön kis honlapjára az NHL szócska mellé tettek egy "Exclusive License" feliratot. Ebből következően joggal kérdezte mindenki az EA-t, hogy ezentúl csak ők csinálnak majd NHL-es játékokat? A válasz erre az volt, hogy elírták. Gyorsan kijavították "Official License"-re. Ám lehet, hogy mégsem hiba volt? Lesz és van is folytatása az ügynek... Mindenesetre az EA szóvivője a kérdésre nemleges választ adott: "Az EA-nek nincsen semmilyen exkluzív licenszre az NHL-el. - mondta Tammy Schachter. - Ez csupán egy hiba volt." * További infó itt.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)