Hirdetés

Nidhogg 2 megjelenés - kiderült, mikor ragadhatunk újra kardot

|

A pixel art stílust rajzfilmes grafikára cserélték, de a mókafaktor remélhetőleg változatlan marad a Nidhogg folytatásában.

Hirdetés

2014-ben a kritikusok és a játékosok körében is osztatlan sikert aratott a Nidhogg. A kardozós móka egyedi grafikája leginkább eredeti Prince of Persia játék látványvilágát idézte, a folytatásban azonban teljesen más irányba indultak el a fejlesztők.

Hirdetés

A pixel art stílus helyett rajzfilmes grafikával érkezik a második rész, amelynek immár a pontos megjelenési dátumát is elárulták a készítők. Közleményük szerint augusztus 15-én jelenik meg a Nidhogg 2 PC-re, illetve PlayStation 4 konzolra. Az is kiderült, hogy a PS4-es előrendelés július 18-án indul. Remélhetőleg a játékmenet nem változik sokat és ugyanúgy imádni fogjuk mi is a Nidhogg 2-t, mint az első részt. A karfiolfülű kis mesefigurákat mindenesetre egyelőre azért még szokni kell. 

A Nidhogg 2 tehát augusztus 15-én érkezik PC-re és PlayStation 4-re. Xbox One-os vagy Nintendo Switches változatról egyelőre nincsenek hírek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)