Hirdetés

Nincs ingyen GTA 5 az új PC World Online-on!

|

Felháborító! Elindult az új pcworld.hu és még ingyen GTA 5-öt sem kapnak az olvasók!

Hirdetés

Csodálkozik itt mindenki jobbra-balra, hogy válságban van a médiaipar, a cikkek sem olyan jó hangulatúak, mint régen, csak le akarják húzni az olvasókat... és tessék, még ez is. Elindul az új pcworld.hu, de még így sem képesek GTA V-öt adni ingyen az olvasóknak.

Ehelyett olyan dolgokkal szúrják ki az olvasók szemét, mint a „folyamatosan frissülő tartalom”, termékteszek, számtalan új rovat, letisztult és átlátható felület. Jó vicc, mintha érdekelne ez bárkit is.

Egyébkéntis, kultúra rovat? Olvassunk itt művészetekről, meg a jövő technológiáiról, életmódról, tech-közéletről? Hova vezet mindez?

De tényleg, szóhoz sem jut az ember. Nézzétek meg inkább ti is, bár fogalmam sincs kinek lenne szüksége ilyen mennyiségű minőségi tartalomra, ráadásul ilyen szépen becsomagolt formában.

Ilyen ez a média. Megújul.

www.pcworld.hu

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)