Hirdetés

Nincs vége a Rockstar-hackelési botránynak: a GTA 5 forráskódja, GTA 6 és Bully 2 anyagok is kiszivárogtak

|

2023 decembere nagyon sötét hónap lesz a játékiparban, a hackelésekkel történő szivárogtatások további beláthatatlan károkat okoznak.

Hirdetés

Miután kis költői túlzással folyamatosan azt hangoztatta, hogy bármit bármikor kész feltörni, életfogytig tartó őrizetet kapott a tavalyi Rockstar hackelést elkövető tinédzser , de munkájának rothadó gyümölcse még most is keseríti a kiadó életét, miután mára rengeteg adat került napvilágra több projektjükről is.

Az elmúlt órákban olyan jelentések láttak napvilágot, amelyek szerint a GTA 5 teljes forráskódja - amelyből korábban csak részleteket láthattunk - most teljes egészében kiszivárgott, a GTA 6 friss Python-kódjával és a régóta törölt Bully 2 minden fájljával együtt.

Ezek eddig feltehetően csak zárt körökben mozogtak az adatlopás óta, de most már online is elérhető lett minden.

Hirdetés

Ebből talán a Grand Theft Auto V forráskódja az egyik legaggasztóbb préda, a közösség azon aggódik (joggal), hogy ennek nyilvánosságra kerülésével szabadabban és könnyebben lehet kifinomult csalásokat készíteni, ami egészen biztosan nem tesz majd jót a GTA Online élményének, csak hogy egy példát említsünk az egyértelmű problémákon túl, amelyeket egy ilyen hacker akció okoz.

Az elmúlt időszakban többek között az Insomniac Games és a Ubisoft is hackerek áldozata lett, a kár egyelőre felbecsülhetetlen.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)