Hirdetés

Ninja Gaiden II első videók – „hódít a brutalitás”!

|

Ryu Hayabusa egy böhöm nagy kaszával amputál mindenkit darabokra a Team Ninja nagyon várt ninjás játékának első videóiban.

Hirdetés

Míg az előző rész, a Ninja Gaiden Sygma PS3 exkluzív volt, addig a folytatás Xbox 360-ra fog egyedül megjelenni. Tomonobu Itagaki legújabb játéka a videók alapján már most elképesztően látványos és brutális. Akik ismerik a sorozatot, azok jól tudják, hogy az NG részek támasztják a legnagyobb kihívást a játékos elé, ám ha megtanuljuk a sokféle kombót és védekezési mechanizmust, akkor hihetetlenül addiktívak. Nyilvánvalóan nem lesz ez másképp a Ninja Gaiden II-vel sem, amely számomra az idei év egyik legjobban várt hack’n’slash játéka! Ha minden igaz, június 3.-án már mindannyian tolhatjuk, addig is nézzétek a videókat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)