Hirdetés

A Nintendo új nyereményjátékán értékes ajándékok várnak, és még akár reklámban is szerepelhetsz

|

Mindössze egyetlen kép vagy videó kell ahhoz, hogy nyerj, ráadásul egy Switch reklámba is bekerülhetsz.

Hirdetés

Nagy népszerűségnek örvend a japán cég legújabb masinája a játékosok körében, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy megjelenése óta már több mint 10 millió Nintendo Switch konzol talált gazdára. A srácok pedig úgy gondolták, rendeznek még egy utolsó nyereményjátékot 2017-ben, és egész komoly nyereményeket vihetünk haza.

Hirdetés

Pofonegyszerű a nevezés a Nintendo Switch ünnepi játékára, mindössze annyi a dolgotok, hogy lőjetek egy képet vagy készítsetek egy videót arról, hogyan ünnepelitek a karácsonyt és a szilvesztert családotokkal, barátaitokkal és persze a Nintendo legújabb gépével.

A legjobb alkotások beküldői értékes Switch játékokat és kiegészítőket nyerhetnek, az első helyezett pedig magát a konzolt is bezsebelheti. Sőt, akár még a Switch következő reklámjába is bekerülhettek képeitekkel és videóitokkal. Nevezni Facebookon, Twitteren, valamint Instagramon tudtok, és fontos, hogy bejegyzésetek tartalmazza a #AzEnSwitchem hashtaget.

A játékra 2018. január 2-ig tudtok jelentkezni, a hivatalos oldalon pedig még több részletet találtok.

Nektek van már Nintendo Switchetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)