Hirdetés

Nintendo Switchre is van The Last of Us élmény, de nem leszel hálás érte

|

Jótol lopni nem bűn, ha jól csinálja az ember. Na, most megmutatjuk milyen az, amikor valaki nem jól csinálja.

Hirdetés

Az, hogy egyes fejlesztők átemelnek elemeket más játékokból vagy tisztelegnek egyes klasszikusok előtt nem ritka, és nem is kifejezetten problémás. Amit viszont a VG Games művelt a The Last of Usszal, már egyértelműen az.

A "stúdió" előállt egy The Last Hope című "játékkal", ami Nintendo Switchre jelent meg, és egy az egyben lenyúlta mind a The Last of Us sztoriját, mind annak körítését. Még a borítókép is pofátlanul másolta a Naughty Dog csodáját.

Hirdetés

Nyilván egy 0,99 dolláros borzalom nem tudta lemásolni az eredeti minőségét. A "játék" szörnyen néz ki, a pályadizájn csapnivaló, és az egész bűzlik egy ingyenes eszköztár ingyenes építőelemeinek szagától. Az egyetlen kérdés az egésszel kapcsolatban, hogy mi a fenét keres ez még az eShop kínálatában.

Ha éget a kíváncsiság, és már csak a poén kedvéért is szeretnétek játszani vele, akkor kérünk benneteket, hogy kíméljétek meg magatokat a vásárlástól, és inkább vegyetek abból a 350 forintból egy csokit. Abban több örömöt fogtok lelni, és nem adtok pénzt egy ilyen katasztrofális alkotás fejlesztőinek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)