Hirdetés

No Man'S Sky - Sean Murray elismerte, hogy hibázott

|

A Hello Games csapatát és a No Man's Sky fejlesztését vezető Sean Murray a közösségnek címzett üzenetben beszélt arról, hogy mit gondol a történtekről.

Hirdetés

A No Man's Sky ötletgazdája már többször is nyilatkozott arról, hogy mi ment félre az ambiciózusnak indult játék fejlesztésekor, például nem készültek fel az irányíthatatlanná váló hype hatására sem. Ezúttal azonban Sean Murray egy sokkal személyesebb mondandót fogalmazott meg a saját felelősségéről. 

Hirdetés

A Sony Worldwide Studios elnöke, Shuhei Yoshida korábban elismerte, hogy a PR-stratégiájuk nem a legjobb volt, most pedig Murray nyílt meg kicsit a közösség előtt egy blogposztban és beszélt őszintén az eddigiekről. 

Noha nem is lehetnék büszkébb a csapatomra, én hibákat követtem el. Egész nap tudnék beszélni azokról a dolgokról, amiket személy szerint megváltoztatnék. Az egyik ilyen, amit bánok, az a megjelenés intenzitása és drámája, amely nem hagyott helyet a közösséggel való kommunikációnak.

A fejlesztő elmondása szerint a Hello Studios sokkal inkább a fejlesztésre szeretett volna összpontosítani, mint a szavakra, ami belátása szerint talán része volt a problémának. Rámutatott ugyanis, hogy ez mindig is egy kis csapat volt, 15-nél több munkatárs sohasem dolgozott a játékon. Vagyis összességében arról van szó, hogy többet markoltak, mint amit elbírtak volna és nem is kommunikálták le megfelelően, hogy ez a helyzet. 

A No Man's Sky azóta rengeteget fejlődött, épp most debütált az eddigi legnagyobb javítócsomag, a NEXT, ami többek között a multiplayert is elhozta, ráadásul a csapat azt is megígérte, hogy mostantól hetente jön majd új tartalom. Murray ezzel kapcsolatban azt mondta, hogy egy nap remélhetőleg elérik azt a pontot, amikor kijelenthetik, hogy a játék készen van, de még rengeteg mindent szeretnének addig hozzáadni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)