Hirdetés

Egy új galaxisra és a rocksztárok életére is felkészít az új Nvidia driver

|

Az Nvidia legújabb Game Ready driverének elkészítésekkor a Mass Effect: Andromeda és a Rock Band VR minél jobb teljesítménye is kiemelten fontos szempont volt.

Hirdetés

Már tényleg csak napok választanak el a Mass Effect: Andromeda megjelenésétől, amire a két nagy videokártya-gyártó is felkészült, hogy kihozhassuk a PC-s változat látványvilágábanban rejlő pluszt. Az Nvidia legújabb, 378.92-es verziószámú Game Ready driverének telepítítését a teljesítménybeli javulás mellett egyébként a HDR funkciók és a lélegzetelállító screenshotok készítéséhez használt Nvidia Ansel technológia miatt is ajánlják a készítők.

A BioWare új játékának rajtjára természetesen az AMD is felkészült, akik a Crimson ReLive 17.3.2-es változatát ajánlják az új Mass Effecthez. Ezzel a gyártó RX 480-as kártyáin a méréseik szerint 12%-kal jobb teljesítményt kaphatunk, úgyhogy minden bizonnyal érdemes lesz frissíteni. A fent említett Nvidia illesztőprogram egyébként az Oculus Rift tulajdonosoknak is kifejezetten hasznos lehet, ugyanis a gyártó a Rock Band VR megjelenésére is felkészült a driver kiadásával.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)