Hirdetés

Nyereményjáték 2009. június

|

Küldj SMS-t és nyerj! Ebben a hónapban kisorsolunk 2 darab Gigabyte GV-N96TZL-1GI videokártyát, melyekhez ajándékba adunk 1-1 darab Dawn of War 2 dobozos játékot!

Hirdetés

Eleged van a diavetítésből? 1280x1024-es felbontás fölé eddig csak álmaidban merészkedtél? Nem tudod, hogyan is néz ki egy játék 8x AA-val? Nálad is városépítgetős játék lett a GTA IV-ből? Szeretnél magadnak egy eredeti Dawn of War 2-t? A válasz szerintünk egyértelmű.

Gigabyte GV-N96TZL-1GI
Jellemzők:

· NVIDIA GeForce 9600 GT grafikus mag
· 700 megahertzes magórajel
· 64 darab stream processzor
· 1800 megahertzes shader órajel
· 1 GB GDDR3 memória, 256 bites memóriabusz
· D-sub, DVI-I és HDMI kimenetek
· DirectX 10, OpenGL 2.1 támogatás
· NVIDIA SLI, PhysX és CUDA támogatás
· PCI Express 2.0 csatolófelület
· Ultra Durable VGA technológia, Zalman hűtés

Június most megduplázott nyerési eséllyel kecsegtet bennünket, hiszen ebben a hónapban két darab Gigabyte GeForce 9600 GT 1GB-os videókártya is gazdát keres, amelyek mellé (csak mert jófejek vagyunk) odateszünk egy-egy Warhammer 40k: Dawn of War 2 eredeti PC-s gammát is! A középkategória egyik oszlopos tagjának számító kis izompacsirta garantáltan maximális részletességgel fogja majd repíteni a mellékelt játékot, mindamellett még hosszú ideig elegendő kakaót biztosít majd a jövő nagy címeinek is.

Júniusi nyereménycsomagunkért cserébe persze mi is kérünk valamit. Nevezetesen egy SMS-be költött helyes megfejtést az alant feltett kérdésről:

 

Milyen monitor kimenetek találhatók a Gigabyte GV-N96TZL-1GI videokártyán?

GS JA: D-sub, DVI, DisplayPort
GS JB: D-Sub, DVI-I, HDMI
GS JC: DVI-I, HDMI, DisplayPort

Küldd el a megoldást (GS JA, GS JB vagy GS JC) a 06-90-642-311-es telefonszámra, és tied lehet ez az értékes ajándékcsomag! Megfejtéseiteket június 17 és július 15. között várjuk (Az SMS dija 252 Ft + 25% áfa. Mindhárom mobilszolgáltató hálózatáról elérhető!)
SMS-rendszer szolgáltató: D. C. Lax Kommunikáció A játékosok a játék során hozzájárulnak, hogy személyes adataikat a játékot lebonyolító D.C. Lax Kommunikáció továbbítsa a nyereményt biztosító IDG Hungary Kft.-nek. Probléma eseten ügyfélszolgálat:
sms@lax.hu.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)