Hirdetés

Nyereményjáték a PC World Facebook oldalán!

|

Egy jól irányzott lájkolás és máris tiéd egy fantasztikus ASUS csomag.

Hirdetés

Kezdhetitek lazítani az egérnyomogatós ujjatokat, hiszen egy pici kattintással bekerülhettek a halhatatlanok oszlopos csarnokába.

Na jó, a helyzet szellemisége nem ennyire görögös, de mindenképpen figyelemreméltó. A PC World Facebook-os oldala nagyon szeretné, ha a követők száma belépne végre a kétezres zónába. A cél nemes és a folyamatos imák mellett egy kisebb ajándékcsomagot is feláldoznak az oltáron. Az a kedves és szerencsés személy, aki kétezredikként csatlakozik a PC World Facebook-os csoportjához, az leemelheti a képzeletbeli áldozati emelvényről a lent látható ajándékcsomagot. Kedves Emberek! Lájkolásra fel!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)