Hirdetés

Nyílt Diablo III bétahétvége

|

Már csak három hét van hátra a Diablo III megjelenéséig, de a Blizzard marketinggépezete még mindig tartogat meglepetéseket az ördögvérre szomjazó játékosoknak.

Hirdetés

A hét elején már volt egy hírünk, melyben a Diablo III bétájának a kiszivárgásáról beszéltünk. Már akkor felmerült bennünk, hogy az eset egészen biztosan nem volt véletlen, s lám, megint igazunk volt a találgatásokban.

A Blizzard ugyanis bejelentette, hogy a hétvégén boldog-boldogtalan rácuppanhat a Diablo III bétájára és kipróbálhatja, milyen a hentelés az első Act egy részében.

A mókában mindenki részt vehet, akinek van érvényes Battlenet accountja. Az alábbi linkról lehet letölteni a klienst, elméletileg este kilenctől már lehet csatlakozni a szerverhez. Kérünk majd visszajelzést, hogy mennyire volt játszható a móka, bár nem lepődnénk meg ha a feltételezhetően több millió játékos rohamának lennének bizonyos következményei (ne legyen igazunk).

Nem kifejezetten Diablo-hoz kapcsolódó a hír, hogy a WoW Annual Pass-os játékosok újabb 400.000 pandás béta accounttal lettek gazdagabbak. Így elméletileg mindenki megkapta a lehetőséget a bétára, bár amit a kezdőterületeken láttam, az nekem elvette a kedvem a játéktól. Panda hegyek, bugos questek, óriási tömeg, személy szerint megvárom a május 15-öt, azután már talán elviselhető lesz a tömeg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)