Hirdetés

Nyolc játék szervereit kapcsolja le hamarosan az Electronic Arts

|

Újabb játékok válnak részben vagy teljesen játszhatatlanná.

Hirdetés

Miután tavaly december 8-án hét játéka szerverei szűntek meg, az Electronic Arts már be is jelentette, mikorra tervezi a következő lekapcsolási hullámot. Legutóbb olyan játékoknak (vagy azok multis módjainak) kellett búcsút intenünk, mint a Battlefield 1943, a Crysis 3, vagy a Dead Space 2, most azonban főleg sport- és versenyjátékok kerülnek sorra - egy kivétellel.

Bár sokakat nem fog megrázni, március 21-én leáll majd a Rocket Arena, amit a SteamCharts mérése szerint a Steamen a csúcsán is csak 1102 játékos játszott egyszerre, és 2020 óta nem volt az egyidejű játékosszám 100 fölött, sőt, utoljára 2022 májusában ment 10 fölé.

Hirdetés

Emellett még az F1 2011, F1 2012, F1 2013, F1 2014, F1 Race Stars és Micromachines World Series játékok multis módjainak kell búcsút intenünk, valamint április 15-én leáll a Madden NFL 20 többjátékos szolgáltatása is. Az egyjátékos, online kapcsolatot nem igénylő módok természetesen elérhetők maradnak.

Az F1-játékokat már egyébként jó ideje nem lehet megvenni, egy-két játékos múlatta velük még az időt, de nekik bátran ajánljuk az újabb, Codemasters-féle kiadásokat, például az F1 23-at.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)